Akcija! Robotski sesalnik Suzuka Aqua Povečaj

Robotski sesalnik Suzuka Aqua

Nov izdelek

Robotski sesalnik Suzuka Aqua

Galaxy Suzuka Aqua - Pred sabo sesa, za sabo mokro briše!

Pokličite 031 397 942 , 02 252 70 90 ali pišite na info@lestako.com ,da se dogovorimo o možnosti predstavitve na Vašem domu.


....

Več podatkov

4 Izdelkov

286,87 €

-16.67%

344,26 €

Več podatkov

Galaxy Suzuka Aqua - Pred sabo sesa, za sabo mokro briše!

NOVOST ► Vodni rezervoar - Snemljivi vodni rezervoar, preko treh kapalnih točk enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje.Želite tla ne samo sesati ampak tudi mokro obrisati? Se želite popolnoma znebiti mikro prahu in alergenov. NAJNOVEJŠI robotski sesalnik - Galaxy Suzuka Aqua, trenutno kot edini robotski sesalnik, hkrati sesa, za sabo pa mokro briše, kar mu omogoča snemljivi rezervoar z vodo.

Zakaj je Galaxy Suzuka Aqua nova generacija robotskih sesalnikov in daleč pred klasičnimi robotskimi sesalniki, ki samo sesajo?

Nudi dve vrsti sesanja. Klasično krtačno sesanje in vakuumsko turbinsko sesanje – to mu omogočata dve različni šobi . Če boste sesali preproge, tapison, itison, vstavite šobo s krtačo, ker boste tako posesali in skrtačili talno podlago, če pa imate gladka tla vstavite vakuumsko šobo, ki vam s turbinsko močjo posesa smeti in prah. Še posebej pa je ta šoba primerna za sesanje živalskih dlak, ki se v tem primeru nimajo kam naviti, zato ni nadležnega čiščenja krtače in ležajev. Vakuumska šoba posesa tudi preproge, tapisone , itisone, …, le skrtači jih ne.

Če robotskemu sesalniku Galaxy Suzuka Aqua dodate rezervoar za vodo, bo robot pred sabo sesal, za sabo pa mokro brisal. Snemljivi vodni rezervoar preko treh kapalnih točk enakomerno z vodo oskrbuje veliko brisalno krpo, da je le-ta ravno prav mokra za učinkovito brisanje.

Poganja ga trpežna polnilna 2150 mAh litionska baterija, ki prenese do 1000 polnjen, z eno polnitvijo deluje od 80 do 120 minut, čas polnjenja pa je od 240 do 300 minut.

Posesane smeti in prah shrani v zabojnik za smeti, ki ima vgrajen 3-slojni HEPA filter, zato zadrži delce večje od 0,3 mikrone oziroma do 99,5% mikro praha.

Za še več informacij, predstavitev na domu ali naročilo, nas lahko pokličete vsak dan med 8.00 in 16.00 na številko 02 252 70 90. Ali pa nakup opravite zgoraj desno v košarici!
Gsm: 031397942
Stara cesta 20
2311 HOČE